Onze menukaart wisselt regelmatig, we koken met de seizoenen mee en voornamelijk met de producten van lokale leveranciers...

Ook lekker om mee te nemen: verse soep, diepgevroren.
Thuis smullen van onze verse soep. Wat kan een mens daar blij van worden!

borrelkaartlunchmeenemen

borrelkaart

5

6

8 p/p

Borrelplank
2 personen, 4 kleine gerechtjes (vis, vlees, warm en koud)gezellig om te delen met wat brood en vers gesneden Italiaanse ham

Old Amsterdam kaas met kesbeke zoetzuur

gemarineerde olijven

Mandje brood met smeersels

3

9

5

Bittergarnituur
8 stuks

Bourgondische bitterballen
100% rundvlees, 6 stuks

LUNcH

9

5

8 p/p

Borrelplank
2 personen, 4 kleine gerechtjes (vis, vlees, warm en koud)gezellig om te delen met wat brood en vers gesneden Italiaanse ham

Runder-carpaccio
met truffelmayo, Parmezaanse kaas, tomaat en pijnboompittenmix

8

12

12

14

11

Kipsaté
met frieten en zoet zuur

BOEI-burger-Classic
Black Angus burger met chips

Hollandse garnalenkroketten
met rouille en wakame salade

Bammetje
met 2 bourgondische kroketten (100% rundvlees)

14

Caesar Salade met gamba’s

Salade geitenkaas
met gemengde sla, walnoten, balsamico en honingmosterd

14

8

Caesar Salade met pulled chicken
met pijnboompittenmix en Parmezaanse kaas


Keuze uit licht of donker brood

Uitsmijter
brood, 3 eieren, ham of kaas

14

SEIZOENSSOEP
huisgemaakte soep, passend bij het seizoen

ZEEUWSE VISSOEP
zeer rijk gevuld

diner

voorgerechten

5

8

Escargots à la Bourguignonne
Franse klassieker, 20 minuten bereidingstijd

Hollandse garnalen cocktail


11

Runder-carpaccio
met truffelmayo, Parmezaanse kaas, tomaat en pijnboompittenmix

Gamba’s Pil Pil

14

17

9

ZEEUWSE VISSOEP
zeer rijk gevuld (ook te bestellen als hoofdgerecht)

TOMATENSOEP
met balletjes en groenten

hoofdgerechten - vis

21

21

Escargots à la Bourguignonne
Franse klassieker, 20 minuten bereidingstijd

Catch of the day

3

4


Extra bij te bestellen:

salade

gebakken krieltjes in de schil

Alle hoofdgerechten woorden geserveerd met seizoensgroenten en frietjes.

tip van de chefs
De chefs hebben wekelijks een extra keuze uit een heerlijk visje of een prachtig stuk vlees buiten de kaart om.Vraag dit zeker even aan de bediening en onze chefs maken voor u heerlijke gerechten klaar!

Kabeljauw (lijn gevangen)
met een lichte kerrie-citroensaus,zeezout en olijfolie

21

dagprijs

9

sliptongen
in roomboter gebakken, geserveerd met remouladesaus

Zalmfilet
met citroen beurre blanc

hoofdgerechten - vlees

27

18

Entrecote van de grill
240 gram, Black Angus, ook per 2 personen te bestellen

Suprême zwartpoot hoen
met rozemarijnsaus

salade

Saté van Kippendijen
keuze uit saté- of teriyakisaus

tip van de chefs
De chefs hebben wekelijks een extra keuze uit een heerlijk visje of een prachtig stuk vlees buiten de kaart om.Vraag dit zeker even aan de bediening en onze chefs maken voor u heerlijke gerechten klaar!


Extra bij te bestellen:

3

4

Alle hoofdgerechten woorden geserveerd met seizoensgroenten en frietjes.

gebakken krieltjes in de schil

Lamskoteletten
op Provençaalse wijze met aïoli

25

14

17

24

Tournedos, 200 gram
met sjalottenjus, bospaddestoelen

Spicy spareribs
huisgemarineerd

nagerechten

7

7

chocolade lava-cakeje
lauwwarm met een bolletje ijs


Seizoen dessert

lekker om mee te nemen

17

10

zeeuwse vissoep
zeer rijk gevuld, diepgevroren, per liter

SEIZOENSSOEP
huisgemaakte soep, passend bij het seizoen, diepgevroren, per liter

12


tomatensoep
met balletjes en groenten, diepgevroren, per liter