Alle voordelen van een vergaderlocatie buiten de deur

Een nieuwe omgeving kan heel veel inspiratie opleveren, ook voor een vergadering. De beleving van een andere locatie brengt verandering in benadering van onderwerpen, genodigden melden zich minder snel af en u wordt niet gestoord.

De prachtige omgeving, de historische vestingstad Heusden, de jachthaven en ons restaurant BOEI35 pal aan de haven maken uw vergadering tot een speciale ervaring. Een wandeling door de stad met zijn prachtige monumenten, of een rondje over de stadswallen zal u en uw team zeker inspireren.

Dit kan bijvoorbeeld op het terras van BOEI35, compleet met goede koffie, thee en lunch of diner. Of voor wat grotere gezelschappen, in onze vergaderruimte in ons kantoor, een korte wandeling naar BOEI35 voor lunch of diner maakt het compleet.
Maar om het helemaal anders aan te pakken kunt u bij BOEI35 ook op het water vergaderen. Natuurlijk ook met alle mogelijkheden als lunch en diner door BOEI35 verzorgd.

BOEI35 heeft diverse mogelijkheden voor 4 tot 6, 6 tot 12 of 12 tot 20 en meer personen. We zijn goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer, en u kunt bij ons gratis parkeren.

Als gast van BOEI35 kunt u gratis parkeren op Scheepswerf 1
Klik hier voor de plattegrond ...
offerte
aanvragen