fbpx
0416 - 662 498 info@boei35.nl

SUPverhuur

Stand Up Paddle

SUP is een afkorting van Stand Up Paddle, dit betekent letterlijk staand peddelen. De paddleboards van de sup-board verhuur lenen zich dan ook perfect voor een ontspannen doch intensief (mid)dagje suppen in Heusden.

Heb je zin in een sportief dagje Heusden? Wil je de Afgedamde Maas een keer verkennen op een andere, unieke manier? Of zoek je gewoon een leuke activiteit met een groepje vrienden of kennissen? Kies er dan voor om een sup-board te huren bij BOEI35! Sup-boards huren van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Sup huren

Huur een SUP-board bij BOEI35.
Vanaf € 12,50

Sup lessen

Wij geven een korte instructie voordat je het water opgaat.

Sup huren

Huur een SUP-board bij BOEI35 en ga sportief suppen in de haven van Heusden. Vertrek vanaf BOEI35 en peddel langs Jachthaven de Wiel, de stadshaven of maak een mooie tocht de afgedamde maas af richting het Esmeer.

Suppen is een eenvoudige manier om lekker rond te cruisen en alhoewel het vooral door jongeren wordt gedaan, is dat absoluut geen vereiste. Onze sup-boards zijn maar liefst 3,2 meter lang. Dankzij de 3 vinnen blijft de supplank ten allen tijde stabiel. Daarnaast is de SUP-peddel in lengte verstelbaar waardoor zowel jong als oud een SUP-board huren kan. Daag jezelf uit en huur snel je sup-board!

We bieden verschillende arrangementen en Clinics voor groepen tot 10 personen.

sup lessen

Heb je nooit gesupt? Geen probleem. Dan geven wij kunnen korte instructie voordat je het water opgaat. Heb je echt helemaal geen ervaring met watersport? Dan raden we je aan om een suples of supworkshop te volgen. Iedereen kan leren suppen. Met de komst van suppen kan iedereen het ultieme surfgevoel ervaren.

Bij Stand Up Paddling gebruik je ongeveer 95% van je spieren, omdat je constant je evenwicht aan het corrigeren bent. Goed weer of minder goed weer suppen kan altijd, wij verhuren namelijk ook wetsuits. Wetsuits houden je lichaam op temperatuur, dus er is geen reden om niet te gaan.

Na de les kan je gebruik maken van de douches bij BOEI35. Ook kan je nog even genieten van het uitzicht op het terras. Ideaal met een borrelarrangement.

Teambuilding of vergaderen op het water?

Op zoek naar een andere omgeving om te vergaderen dan kantoor? Waarom dan niet op het water?
Maak er een gezellig bedrijfsuitje van die u zelf samen kunt stellen.