fbpx
0416 - 662 498 info@boei35.nl

Arrangementen

Midden op het water een hapje eten, omringd door uw vrienden, familie of collega’s… Misschien heeft u na een ontspannen dag op het water wel interesse in een borrel op het terras? Hoewel u vrij bent om uw eigen hapjes en drankjes mee aan boord te nemen, maakt BOEI35 Sloepverhuur het u graag aangenaam door diverse arrangementen te introduceren.

BBQ sloep arrangement

Start dit populaire arrangement met een relaxte rondvaart met een van onze luxe Sloepen. Geniet aansluitend van een heerlijk BBQ diner bij BOEI35. Een echte aanrader voor ieder vrijgezellenfeest of teamuitje. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met twee heerlijk koude drankjes per persoon, luxe borrelhapjes en je eigen sloep.
Vanaf 20 personen.

Vanaf € 27,50 pp (Exc. Sloep)

3 gangen arrangement

Stap aan boord van een sloep naar keuze wetende dat bij terugkomst je wordt opgewacht bij BOEI35 met een heerlijk 3-gangen diner. Tijdens de rondvaart geniet je van 2 koude drankjes per persoon met een Hollands borrel pakket.

Vanaf € 37,50 pp (Exc. Sloep)

BBQ arrangement

Barbecuepakketten aangepast op uw wensen. Verse burgers, mooie stukken rundvlees en verse vis met bijpassende salades, sauzen en bijgerechten. De barbecue kan bereidt worden door uzelf of één van onze koks op een houtskoolbarbecue.

Vanaf € 25,- pp (vanaf 20 personen)

Groepsarrangement

Ook voor grote groepen zijn we geschikt; zo kunt u meerdere sloepen met een arrangement op maat bestellen. Er is al een arrangement beschikbaar voor 20 personen vanaf € 39,00 pp met een rondvaart van 1,5 uur: 2 sloepen inclusief schipper 2 drankjes per persoon & Luxe borrel hapjes.

Vanaf € 39,00 pp (bij 20 personen)

Stadswandeling

Geniet bij BOEI35 van een Heusdens lekkernij een kopje koffie/thee. Vanuit hier wandel je door Heusden met je eigen gids! Tijdens deze wandeling staan het heden en verleden van de Vestingstad centraal. De gids verteld over de rijke historie, de verdedigingswerken en de natuur.

Vanaf € 14,50 pp (10 personen)

Supdag arrangement

Geniet van een dag erop uit! Begin de dag met een sup clinic op het water.
Eenmaal lekker gedoucht stapt u aan boord op een van onze luxe sloepen met een  uitgebreid lunchpakket. Hier kunt u ultiem genieten van een heerlijke lunch op het water.

Vanaf € 40,00 pp (Exc. Sloephuur)

Sup arrangement

Begin dit arrangement met 2uur suppen. Eenmaal lekker gedoucht stapt u aan boord op een van onze luxe sloepen met een  uitgebreid hollandsborrelpakket.
Hier kunt u ultiem genieten van een heerlijke borrel op het water met twee heerlijk koude drankjes per persoon.

Vanaf € 30,00 pp (Exc. Sloephuur)

3 gangen keuze menu

Na een dag te hebben genoten op het water kom je terug bij BOEI35 waar je op het terras al genietend van de ondergaande zon een heerlijk 3-gangen diner krijgt voorgeschoteld.

Vanaf € 25,00 pp

Koffie met gebak

Voordat je op weg gaat met een van onze sloepen wordt je opgewacht bij BOEI35 met een Heusdens lekkernij en een kopje koffie of thee.

Vanaf € 4,50 pp

Borrel arrangement

Gezellig borrelen op het water, dat is wat je wilt! Verzamel je vrienden, collega’s of familie en kies ervoor om te gaan borrelen op de boot. Er staat een verscheidenheid aan lekkere koude hapjes waar je van kunt genieten. De ideale manier om een middag of avond door te brengen aan boord!

Vanaf € 7,50 pp

High Wine / Beer

Heb je iets te vieren of ben je een gezellig dagje op pad met vriend(inn)en en op zoek naar een leuke activiteit? Kies voor een high Wine / Beer aan boord van een luxe Sloep! Tijdens de high wine of High Beer krijg je vier glazen heerlijke wijn of Speciaal bier met bijpassende hapjes.

Vanaf € ..,.. pp

High Tea

Geniet van een luxe high tea op een unieke locatie in Heusden. Kies ervoor om dit op het terras te nuttigen met een leuke etagère met verschillende luxe theesoorten, vergezeld met meerdere gangen bijpassende hapjes en zoetigheden.

Zo kunt u er ook voor kiezen om dit in combinatie met het huren van een van onze Sloepen. Dit al vanaf € 32.50 pp. Hier kunt u een middag Heusden en haar water  verkennen terwijl u kunt proeven van alle rijke hapjes van de High Tea. Een unieke activiteit voor een vriendinnendag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Vanaf € 17,50 pp

Staat jouw idee er niet tussen

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. Bij ons is alles mogelijk!