fbpx
0416 - 662 498 info@boei35.nl

BOEI35-Events

Bij BOEI35 kunt u ook terecht voor een actief en volledig verzorgd groepsevenement. Hiervoor werken wij samen met 2B FIT sport, outdoor & entertainment en NR Sports. Dus ook voor dat bedrijfsfeestje, teambuilding-evenement, bedrijfsevenement, familiedag, vrijgezellenfeest, of een groepsuitje bent u bij BOEI35 aan het juiste adres!

Activiteiten

Staat jouw idee er niet tussen? Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. Bij ons is van alles mogelijk!

Boeiend Heusden

Gewapend met Ipad op jacht naar de details van Heusden

Sloep en supverhuur

Diverse mogelijkheden voor sloep en supverhuur!

Andere Uitjes

Een verjaardag, bedrijfsuitje of…..
Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Boeiend Heusden

Een historische zoektocht waarbij je alles over de rijke geschiedenis van de stad ontdekt. Boven op de vestingwallen heb je een mooi uitzicht over het Brabantse en Gelderse landschap, de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes en smalle steegjes ontdek je tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met mooie gevelstenen. In teams strijd je tegen elkaar om zoveel mogelijk van de boeiende geschiedenis te achterhalen.

Maak je event helemaal compleet met een BOEI35 picknickmand, borreltas, lunch of diner.

Sloep en supverhuur

Wilt u een dag op het water genieten en daarom een sloep huren in Heusden? Dan bent u bij BOEI35 aan het goede adres!
Vaar zelf samen met familie, vrienden of collega’s in een van onze luxe sloepen of laat u rondvaren met schipper.
Zo kunt u vanaf BOEI35 via de Bergsche Maas de Afgedamde Maas opvaren. Hier vindt u een groot aantal strandjes en bezienswaardigheden. Vaar bijvoorbeeld richting Kasteel Nederhemert, het Esmeer of de Veense put. Huur een SUP zodat als u op een van de strandjes aanmeert u vrij bent om sportief of ontspannen het water op te gaan!

Ook kunt u vooraf een rondje suppen waarna, u een drankje kunt nuttigen op ons terras. Eenmaal lekker gedoucht stapt u aan boord op een van onze luxe sloepen met de nodige hapjes/drankjes.

Andere uitjes

De sloepverhuur in combinatie met het Restaurant BOEI35 en Jachthaven De Wiel leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Denk ook aan fietsverhuur, solexverhuur of scooterverhuur inclusief gevulde picknickmand, lunch of diner om Heusden en omgeving op uw eigen manier te kunnen ontdekken.

Ook speciale evenementen/arrangementen op maat zijn te boeken: proeverijen, vergaderingen op locatie, familiedag, feesten, receptie, bedrijfsuitje, teambuilding, sportieve groepsactiviteiten (Sporten bij NR sport, Bootcamp Heusden, Bokstraining) al om al genoeg om er een leuke dag van te maken!

Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgeschreven.
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Familiedag

Een dag in en om het water is voor ieder familiefeest een succes. BOEI35 verzorgt graag voor jou een familiedag om nooit te vergeten. Wij kunnen diverse activiteiten organiseren voor jong en oud. Afhankelijk van de duur en het tijdstip kunnen wij ook diverse eet en drink arrangementen voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, lunchbuffet of dessertbuffet.

Receptie

Je gaat trouwen, neemt afscheid of je hebt iets anders te vieren! Bij BOEI35 is een prachtige locatie voor jouw receptie. Door de unieke ligging aan het water met gratis parkeerplaatsen om de hoek is het ideaal vertoeven!
Om jouw receptie tot een succes te maken werken wij volgens maatwerk. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Borrel

Vier jouw verjaardag of succes bij BOEI35. Onze bediening legt jullie graag in de watten zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Wij schenken de lekkerste wijnen en serveren heerlijke hapjes. Voor ieder zijn portemonnee is wat beschikbaar.

Arrangement op maat

Je wilt iets vieren voor een grote groep? BOEI35 denkt samen met  2B FIT sport, outdoor & entertainment met je mee.
Wij kunnen een compleet verzorgde dag aanbieden met bijvoorbeeld sloep varen of suppen en veel meer.

Staat jouw idee er niet tussen

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. Bij ons is alles mogelijk!