fbpx
0416 - 662 498 info@boei35.nl

Ons Restaurant

BOEI35

BOEI35 is een sfeervol restaurant dat zich op de 2e verdieping van een rondeel gebouw bevindt.
Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de vesting Heusden, Jachthaven De Wiel en de Bergsche Maas.
Zo kunt u vanuit het restaurant rondom genieten van het mooiste uitzicht. In de zomer is er een heerlijk lounge terras waarbij u kunt genieten van alle activiteiten op het water. Dit terras is ook af te huren.

De keuken

Geniet van een broodje, een snelle hap of juist uitgebreid à la carte tafelen. Er is keuze uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten en met een gezelschap vanaf tien personen is het mogelijk om een barbecue te reserveren.

Betaalbaar, snel, vers, persoonlijk, puur en intens genieten zijn onze kernwoorden. Wij werken voornamelijk met de producten van lokale leveranciers, dat betekent eerlijke, verse en duurzame gerechten, uitgaande van de seizoenen. Doordat wij gebruik maken van deze seizoensproducten hebben wij ook een wisselende kaart.

Houd onze sociale media in de gaten voor de laatste nieuwsupdates, acties en nieuwe gerechten.

We houden, indien mogelijk, graag rekening met uw voorkeuren en/of allergieën, dus vertel het aan de bediening.

Van alle gemakken voorzien

Een bezoek aan BOEI35 is dan ook van alle gemakken voorzien:

Locatie

Met direct uitzicht op de haven, aan de stadswallen, ligt toplocatie BOEI35. Een locatie om te dineren, te lunchen, te feesten of juist zakelijk elkaar te ontmoeten. Elke dag wordt hier gevierd en de avonden beginnen er vroeg. Wij zijn de veelzijdige en unieke locatie waar een zomermiddag aan de haven begint of juist de warmte opgezocht kan worden na een winterse wandeling aan het water. Benieuwd? Kom snel eens langs.

De sloepverhuur in combinatie met het Restaurant BOEI35 en Jachthaven De Wiel leent zich perfect voor een verjaardag, bedrijfsuitje of ander soort uitje met familie, vrienden, kennissen of je geliefde. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring!

Familiedag

Een dag in en om het water is voor ieder familiefeest een succes. BOEI35 verzorgt graag voor jou een familiedag om nooit te vergeten. Wij kunnen diverse activiteiten organiseren voor jong en oud. Afhankelijk van de duur en het tijdstip kunnen wij ook diverse eet en drink arrangementen voorstellen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, lunchbuffet of dessertbuffet.

Receptie

Je gaat trouwen, neemt afscheid of je hebt iets anders te vieren! Bij BOEI35 is een prachtige locatie voor jouw receptie. Door de unieke ligging aan het water met gratis parkeerplaatsen om de hoek is het ideaal vertoeven!
Om jouw receptie tot een succes te maken werken wij volgens maatwerk. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Borrel

Vier jouw verjaardag of succes bij BOEI35. Onze bediening legt jullie graag in de watten zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Wij schenken de lekkerste wijnen en serveren heerlijke hapjes. Voor ieder zijn portemonnee is wat beschikbaar.

Arrangement op maat

Je wilt iets vieren voor een grote groep? BOEI35 denkt samen met 2B FIT sport, outdoor & entertainment met je mee. Wij kunnen een compleet verzorgde dag aanbieden met bijvoorbeeld sloep varen of suppen en veel meer.

Staat jouw idee er niet tussen

Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. Bij ons is alles mogelijk!